Tietojen toimittaminen yhdistettäessä My Kasperskyyn

Jotta Oikeudenhaltija ja/tai sen Kumppani voi suorittaa velvoitteensa käyttäjää kohtaan käytettävän sovelluksen yhdistämiseksi My Kasperskyyn, Oikeudenhaltijan tulee vastaanottaa alla kuvaillut tiedot ja käsitellä niitä. Tällaisia tietoja voidaan pitää henkilökohtaisina tiettyjen maiden sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Kun muodostetaan yhteys My Kasperskyyn, Oikeudenhaltijan palvelu vastaanottaa seuraavat tiedot ja käsittelee niitä:

Sovelluksen asennuksen aikana luotu yksilöllinen tunniste. Windows-asennustunnuksen ja tietokoneen tunnuksen MD5-tarkistussumma.

Tietojen käsittely ja suojaus

Oikeudenhaltija käsittelee tämän Lausunnon mukaisesti Loppukäyttäjältä saatuja tietoja Oikeudenhaltijan Tietosuojakäytännön mukaisesti: www.kaspersky.com/Products-and-Services-Privacy-Policy.